Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/border/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 501 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/border/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 514 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/border/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 540 Bolle buiken | Wynk Fotografie

Bolle buiken


Een bijzonder moment om vast te leggen is toch wel je ‘Bolle Buik’. De mooiste periode voor een shoot is tussen de 32-36 weken. Rond deze tijd is je ‘Bolle buik’ mooi rond. Tijdens deze shoot kan je zelf op de foto, maar het is ook mooi om samen met partner en/of kinderen op de foto te gaan.

Prijzen:

Sessie zwangerschap of sessie newborn:
Portretsessie met 1 a 2 personen € 55,- (incl. btw) excl. de fotobestelling
Portretsessie met 3 t/m 5 personen € 70,-

Wanneer je kiest voor het boeken van een combinatie van zowel de zwangerschapsshoot en de newbornshoot pas ik een korting toe van 15% op de totale opnamekosten (rekenvoorbeeld: zwangerschapsshoot van mama € 55, plus newbornshoot van mama, papa, baby en broer/zus € 70. Samen € 125. Korting 15% dus de totaalprijs wordt € 106,25 voor de opnames)

 


Top