Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/border/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 501 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/border/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 514 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/themes/border/wpgrade-core/vendor/redux3/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 540 Dieren | Wynk Fotografie

Dieren


Bij Wynk Fotografie kunt u ook terecht voor foto’s van uw (huis)dier, zowel voor honden, katten, konijnen en paarden, als voor de wat meer exotische huisdieren zoals reptielen en vogels. Zo’n fotoshoot voor je huisdier kan bij je thuis plaatsvinden, of bijvoorbeeld in het park, het bos, het strand, en ga zo maar door! Ook bijvoorbeeld een gezellige dier & baasje-fotoshoot behoort tot de mogelijkheden! Tijdens een fotoshoot nemen we lekker ruim de tijd, zodat je huisdier eerst aan mij en mijn spullen kan wennen. Op die manier zorg ik ervoor dat uw huisdier uiteindelijk helemaal op z’n gemak is, en dat zie je terug in de foto’s!

Prijzen:

Dierenfotografie Standaard –  € 75,- (excl. fotoafname)

Dit type fotoshoot is ideaal voor 1 tot 4 (huis)dieren. Ik kom aan huis met mijn studio apparatuur (alleen mogelijk voor katten en kleine hondenrassen), jullie komen naar de studio, of we zoeken een toffe buitenlocatie in de buurt op. Een combinatie van binnen en buiten is uiteraard ook mogelijk.

Dier & Baasje Fotoshoot –  € 100,– (excl. fotoafname)

Bij een Dier & Baasje fotoshoot ga je zelf mee op de foto met je (huis)dier.


Top