Schoolfotografie


Een aparte specialisatie binnen ons werk is de schoolfotografie. Tevens is dit voor ons een fantastisch leuke uitdaging. Iedere school weer. Voor mij zit die uitdaging in de afwisseling van kleuter naar puber….van gereserveerd naar spontaan…van leerkracht naar leerling. Iedereen willen wij in het korte tijdsbestek dat we daarvoor hebben op een mooie maar vooral eigen manier vastleggen.

We wijken absoluut af van de standaard schoolfotografie. Dus geen wolkjes-achtergrond en een standaard 13×18 kleurenportret maar ook een stoere vierkante zwartwit foto en een spontane foto ten voeten uit tegen een gave achtergrond! Eigentijds….spontaan….vernieuwend….dat is onze manier van schoolfoto’s maken! Dit alles gaat op een gestructureerde manier, grotendeels naar wens van de school.

Onze schoolfoto’s kunt u nabestellen via OYPO. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het afdrukken en verzenden van uw foto’s en diverse andere artikelen. U kunt op diverse manieren betalen en de foto’s worden rechtstreeks naar uw huisadres gestuurd. Met de inlogcode en het wachtwoord wat vermeld staat op het inlogkaartje kunt u de gemaakte foto’s van uw kind(eren) bekijken en bestellen.


Top